072 - 799 01 26

Ongediertebestrijder nodig in Alkmaar?

Wespen of bijen in Alkmaar?

Of ze er nu echt bang voor zijn of niet; vrijwel alle mensen zien wespen liever gaan dan komen. Vooral in de warmere maanden van het jaar komen deze insecten tevoorschijn, ze kunnen soms een erge domper op de zomer zijn! Voor een groot deel moeten we gewoon accepteren dat wespen bij de zomer horen. Uiteraard is het een ander verhaal als er in uw tuin en wespennest zit, of wanneer de overlast van wespen erger is dan normaal. Wat doet u in zo’n geval? De vakman bellen! We vinden altijd een passende oplossing en zetten daarbij uw veiligheid en het milieu voorop.

Wij helpen u snel

Als ongediertebestrijder in de regio Alkmaar hebben wij veel ervaring met het bestrijden van wespen. Voor het verwijderen van een wespennest draaien wij onze hand niet om! Heeft u te maken met een wespenplaag? Onze experts staan voor ube klaar. Roep onze hulp in, en we komen zo snel mogelijk naar u in Alkmaar of omgeving toe. De overlast behoort dan snel tot het verleden! Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we de problemen snel oplossen.

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Heerhugowaard, Hoorn, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Volendam.

Hoofdvestiging