072 - 799 01 26

Ongediertebestrijder nodig in Alkmaar?

Overlast door muggen, vliegen of rioolvliegjes?

Zowel binnen als buiten uw woning kan er sprake zijn van een vliegenplaag, en bedrijven ervaren eveneens vaak overlast van deze insecten. Meestal bevinden ze zich in de buurt van mest, voedsel en vocht. Een enkele vlieg vangen is voor u beslist geen probleem, maar als ze met velen zijn wordt het een ander verhaal. Heeft u last van vele kleine vliegjes? Dan zijn het waarschijnlijk rioolvliegjes waardoor u wordt geplaagd. In Alkmaar en omgeving belt u De vakman voor een snelle oplossing.

Muggen

In de warmere maanden van het jaar kunnen muggen zorgen voor veel overlast. Iedereen heeft wel eens ervaren dat het gezoem van een mug de slaap ernstig kan verstoren, om nog maar niet te spreken over de kriebelende muggenbulten als gevolg van een beet. Hoewel muggen nu eenmaal bij de zomer horen, kunt u zelf zorgen dat uw tuin en woning minder aantrekkelijk worden voor deze insecten. Het belangrijkst hierbij is dat u stilstaand water in uw omgeving vermijdt.

Snelle hulp in Alkmaar

De vakkundige medewerkers van Van Gerwen weten wel raad met muggen- en vliegenoverlast. Wij komen bij u in Alkmaar langs om u van de vervelende muggen, vliegen en rioolvliegjes te verlossen. Het is belangrijk om eerst de oorzaak te achterhalen. Vliegen komen af op vochtige ruimten en voedselresten. In het geval van rioolvliegjes, ook wel motmuggen of latrinevliegjes genoemd, is er vaak sprake van rioollekkage. De eieren van de motmuggen worden in vervuild troebel water gelegd. Als u te maken heeft met rioollekkage, is een rioolvliegenplaag vaak een ongewenste bijvangst.

Om de problemen met de motmuggen op te lossen is het belangrijk om de bron van de overlast te vinden. Anders blijven de rioolvliegjes zich verspreiden. Wij zijn u in Alkmaar graag van dienst. Zo kunt u weer genieten van een vliegvrij huis.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Heerhugowaard, Hoorn, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Volendam.

Hoofdvestiging