0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Alkmaar

Contact met een ongediertebestrijder

Heeft u last van plaagdieren in uw omgeving? Kunt u bijvoorbeeld niet rustig in uw tuin zitten vanwege een wespennest? Of hoort u muizen over de zoldervloer trippelen? Geen nood, één telefoontje naar de door ons aangedragen professional is genoeg om meteen professionele hulp in te schakelen op het gebied van ongediertebestrijding in en om Alkmaar.

U kunt ons telefonisch bereiken via 0800 255 3733. Een offerte aanvragen kan uiteraard ook, hiervoor maakt u gebruik van onderstaand formulier. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Offerte aanvragen

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606