072 - 799 01 26

Ongediertebestrijder nodig in Alkmaar?

Last van bedwantsen in Alkmaar?

Denkt u dat u bent gebeten door bedwantsen, omdat u ‘s ochtends wakker wordt met allemaal rode bultjes op uw huid? Heeft u heel veel jeuk, en ziet u kleine bloedvlekjes op uw beddengoed? Bedwantsen zijn een gevreesd soort ongedierte, omdat ze veel ongemak veroorzaken én lastig te bestrijden zijn. Twijfelt u of er in uw slaapkamer bedwantsen aanwezig zijn? Dan doet u er altijd goed aan om een ongediertebestrijder te raadplegen. In Alkmaar en omgeving kunt u hiervoor een beroep doen op De vakman.

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen zelf bestrijden is een extreem lastige klus. De eerste reactie van veel mensen is namelijk om alles over de kop te halen, beddengoed te wassen en aan de slag te gaan met verschillende bestrijdingsmiddelen. Dit is niet de juiste manier van handelen! De kleine wantsen worden hierdoor vaak juist door de hele woning verspreid. De bedwants volledig uitroeien is dan al nauwelijks meer mogelijk! Daarom doet u er verstandig aan om een professional in te schakelen. Deze weet exact waar de wants zich graag verstopt en kan zo effectief actie ondernemen.

Het aantal meldingen van bedwantsen is in Nederland de laatste aantal jaar flink gestegen. Wordt u in Alkmaar ook geplaagd door dit ongedierte? Schakel dan onze hulp in voor een snelle, effectieve oplossing.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Heerhugowaard, Hoorn, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Volendam.

Hoofdvestiging