0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Alkmaar

Kakkerlakken in Alkmaar?

U associeert kakkerlakken waarschijnlijk met warme, tropische oorden, maar ook in Nederland komen kakkerlakken wel degelijk voor. Dit ongedierte komen af op etensresten, vetvlekken, vochtige vaatdoeken en andere warme, broeierige plekken. Een hoge temperatuur in huis verhoogt de aanwezigheid op kakkerlakken. Kakkerlakken planten zich zeer snel voort en verspreiden veel bacteriƫn. Uiteraard wilt u zo snel mogelijk van dit plaagdier worden verlost.

De kakkerlak bestrijden

b
Wellicht is uw eerste reactie om de kakkerlak dood te trappen met uw schoen. Dit is echter niet verstandig: de pakketjes met eitjes die de kakkerlak bij zich draagt verspreiden zich op deze manier al snel door uw woning. Als u de kakkerlak toch op deze manier wilt doden, zorg er dan in ieder geval voor dat u na de daad uw schoenzolen controleert op eitjes. Ook het overgieten van kakkerlakken met heet water is een optie, maar wordt niet aangeraden. Het is verstandiger om een ongediertebestrijder in te schakelen, deze zorgt ervoor dat dit ongedierte snel wordt uitgeroeid.

Woont u in Alkmaar of omgeving en heeft u last van kakkerlakken in uw pand? Schakel dan hulp in van de door ons aangedragen professional. Wij schieten u snel te hulp en zorgen voor een passende oplossing.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606