072 - 799 01 26

Ongediertebestrijder nodig in Alkmaar?

Kakkerlakken in Alkmaar?

U associeert kakkerlakken waarschijnlijk met warme, tropische oorden, maar ook in Nederland komen kakkerlakken wel degelijk voor. Dit ongedierte komen af op etensresten, vetvlekken, vochtige vaatdoeken en andere warme, broeierige plekken. Een hoge temperatuur in huis verhoogt de aanwezigheid op kakkerlakken. Kakkerlakken planten zich zeer snel voort en verspreiden veel bacteriƫn. Uiteraard wilt u zo snel mogelijk van dit plaagdier worden verlost.

De kakkerlak bestrijden

b
Wellicht is uw eerste reactie om de kakkerlak dood te trappen met uw schoen. Dit is echter niet verstandig: de pakketjes met eitjes die de kakkerlak bij zich draagt verspreiden zich op deze manier al snel door uw woning. Als u de kakkerlak toch op deze manier wilt doden, zorg er dan in ieder geval voor dat u na de daad uw schoenzolen controleert op eitjes. Ook het overgieten van kakkerlakken met heet water is een optie, maar wordt niet aangeraden. Het is verstandiger om een ongediertebestrijder in te schakelen, deze zorgt ervoor dat dit ongedierte snel wordt uitgeroeid.

Woont u in Alkmaar of omgeving en heeft u last van kakkerlakken in uw pand? Schakel dan hulp in van De vakman. Wij schieten u snel te hulp en zorgen voor een passende oplossing.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Heerhugowaard, Hoorn, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Volendam.

Hoofdvestiging