0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Alkmaar

Overlast steenmarters in Alkmaar

In het verleden werd altijd gedacht dat steenmarters vooral in het oosten van het land voorkwamen. De steenmarter is echter bezig aan een ware opmars naar het westen, ook in de regio Alkmaar zijn al meerdere marters gesignaleerd.

Steenmarters zijn echte plaagdieren, die zeer veel overlast veroorzaken. Zo knagen ze aan bekabeling van auto’s, kunnen ze gaten in isolatiemateriaal en leidingwerk veroorzaken en zijn ze als roofdier verantwoordelijk voor de dood van menig kip, vogel en cavia. Daarnaast maken steenmarters verschrikkelijk veel lawaai, laten ze een vieze stank achter en trekken hun achtergelaten prooien ander ongedierte aan. Redenen genoeg om van dit dier verlost te willen worden!

Bestrijden is verboden

Hoewel steenmarters zeer veel overlast veroorzaken, is het niet mogelijk om deze dieren te doden. De marter is namelijk een bedreigde diersoort! Ook nesten of verblijfplaatsen mogen niet worden beschadigd of afgebroken. Maar hoe komt u dan van dit nare roofdier af? In Alkmaar en omgeving kunt u hiervoor de hulp inschakelen van de door ons aangedragen professional. Wij hebben speciale manieren ontwikkeld om steenmarters, volledig binnen de geldende regels, uit uw omgeving te verjagen. Aarzel dan ook niet als u last heeft van dit dier, maar schakel onze hulp in!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606