072 - 799 01 26

Ongediertebestrijder nodig in Alkmaar?

Overlast steenmarters in Alkmaar

In het verleden werd altijd gedacht dat steenmarters vooral in het oosten van het land voorkwamen. De steenmarter is echter bezig aan een ware opmars naar het westen, ook in de regio Alkmaar zijn al meerdere marters gesignaleerd.

Steenmarters zijn echte plaagdieren, die zeer veel overlast veroorzaken. Zo knagen ze aan bekabeling van auto’s, kunnen ze gaten in isolatiemateriaal en leidingwerk veroorzaken en zijn ze als roofdier verantwoordelijk voor de dood van menig kip, vogel en cavia. Daarnaast maken steenmarters verschrikkelijk veel lawaai, laten ze een vieze stank achter en trekken hun achtergelaten prooien ander ongedierte aan. Redenen genoeg om van dit dier verlost te willen worden!

Bestrijden is verboden

Hoewel steenmarters zeer veel overlast veroorzaken, is het niet mogelijk om deze dieren te doden. De marter is namelijk een bedreigde diersoort! Ook nesten of verblijfplaatsen mogen niet worden beschadigd of afgebroken. Maar hoe komt u dan van dit nare roofdier af? In Alkmaar en omgeving kunt u hiervoor de hulp inschakelen van De vakman. Wij hebben speciale manieren ontwikkeld om steenmarters, volledig binnen de geldende regels, uit uw omgeving te verjagen. Aarzel dan ook niet als u last heeft van dit dier, maar schakel onze hulp in!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Heerhugowaard, Hoorn, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Volendam.

Hoofdvestiging