0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Alkmaar?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Alkmaar

Mollen en woelratten bestrijden in Alkmaar

Mollen en woelratten maken gangenstelsels onder het oppervlak en werken daarbij aarde naar buiten. Ook ratten maken vaak gebruik van het gangenstelsel. Woelratten knagen ook aan de wortels van bomen. Hierdoor kunnen zelfs bomen sterven. Laat uw woelratten en mollen overlast bestrijden! In de regio Alkmaar kunt u hiervoor terecht bij de door ons aangedragen professional. Onze ervaren specialisten zijn u met plezier van dienst.

Mollen in de tuin?

Zit u hoopjes grond in uw tuin? Trek meteen aan de bel. Het is belangrijk snel in actie te komen om de mollen te laten bestrijden. Mollen kunnen in korte tijd veel schade aanrichten in uw tuin. Onze ongediertebestrijders bekijken graag uw tuin voor u. Wij zetten verschillende methodes in om uw mollen te verjagen.

Woelratten bestrijden

Een woelrat is ongeveer net zo groot als een mol. De beestjes zijn meestal te vinden langs rivieren, sloten en plassen. Daarnaast komen ze helaas ook veel voor in tuinen. Meestal zult u ze niet zien; ze blijven namelijk onder de grond. Net als mollen maken ze aardhopen. Door hun geknaag kunnen ze veel schade aanrichten, niet alleen aan bijvoorbeeld boomgaarden, maar ook aan (de rest van) uw tuin.

Woelratten zijn een beschermde diersoort. Het doden van deze beestjes, of het vernielen van hun woonplek, is daarom niet toegestaan. De woelratten bestrijden kan gelukkig ook op andere manieren. Onze vakmannen weten daar alles van! En ze zijn u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op om meer te horen over de mogelijkheden, bijvoorbeeld door te bellen naar 0800 255 3733. We staan in Alkmaar en omgeving altijd voor u klaar!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606