072 - 799 01 26

Ongediertebestrijder nodig in Alkmaar?

Mollen en woelratten bestrijden in Alkmaar

Mollen en woelratten maken gangenstelsels onder het oppervlak en werken daarbij aarde naar buiten. Ook ratten maken vaak gebruik van het gangenstelsel. Woelratten knagen ook aan de wortels van bomen. Hierdoor kunnen zelfs bomen sterven. Laat uw woelratten en mollen overlast bestrijden! In de regio Alkmaar kunt u hiervoor terecht bij Beukema Ongediertebestrijding. Onze ervaren specialisten zijn u met plezier van dienst.

Mollen in de tuin?

Zit u hoopjes grond in uw tuin? Trek meteen aan de bel. Het is belangrijk snel in actie te komen om de mollen te laten bestrijden. Mollen kunnen in korte tijd veel schade aanrichten in uw tuin. Onze ongediertebestrijders bekijken graag uw tuin voor u. Wij zetten verschillende methodes in om uw mollen te verjagen.

Woelratten bestrijden

Een woelrat is ongeveer net zo groot als een mol. De beestjes zijn meestal te vinden langs rivieren, sloten en plassen. Daarnaast komen ze helaas ook veel voor in tuinen. Meestal zult u ze niet zien; ze blijven namelijk onder de grond. Net als mollen maken ze aardhopen. Door hun geknaag kunnen ze veel schade aanrichten, niet alleen aan bijvoorbeeld boomgaarden, maar ook aan (de rest van) uw tuin.

Woelratten zijn een beschermde diersoort. Het doden van deze beestjes, of het vernielen van hun woonplek, is daarom niet toegestaan. De woelratten bestrijden kan gelukkig ook op andere manieren. Onze vakmannen weten daar alles van! En ze zijn u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op om meer te horen over de mogelijkheden, bijvoorbeeld door te bellen naar 072 - 799 01 26. We staan in Alkmaar en omgeving altijd voor u klaar!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Heerhugowaard, Hoorn, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Volendam.

Hoofdvestiging